Güzel Evim İle 2016 Yılında Temizlik Kampanyalarına Devam

Güzel Evim temizlik firması 2016 yılında da kaliteli temizlik hizmetlerini kampanyalar dahilinde müşterilerine sunmaya devam edecek

İzmir temizlik sektörünün köklü ve güvenilir firmalarından Güzel Evim,yılların vermiş olduğu tecrübe ve mükemmel organizasyon yapısı ile müşterilerine kaliteli temizlik hizmetleri sunarken uygulamakta olduğu temizlik kampanyaları ile de müşterilerinin bütçesine destek olma geleneğini yaklaşan 2016 yılında da sürdürme kararı aldı.

Profesyonel temizlik hizmetleri sunan firma,yeni ve büyük temizlik projelerine de imza atarak, 2016 yılında da büyümeyi ve müşterilerine modern temizlik hizmetlerini en yüksek standartlarda vermeyi amaçlamaktadır.Bu amaç doğrultusunda dünyada ve Türkiye'de temizlik sektörü kadar bu sektör ile ilgili mobilya,inşaat ve dekorasyon sektörlerini de yakından takip ederek gelişmeleri ve yenilikleri analiz eden ve organizasyon yapısına dahil ederek entegrasyonu çalışmalarını aralıksız sürdüren Güzel Evim temizlik firması, bu yönü ile model bir temizlik şirketi olma vasıflarının tamamını bünyesinde barındırmaktadır.

Modern ve güvenilir bir yapıya sahip olan izmir temizlik firmaları, geniş bir hizmet yelpazesinde müşterilerine kaliteli temizlik uygulamalarında destek vermekte ve etkili bir hizmet anlayışının yanında kalıcı olması için altyapısına büyük önem vermektedir.Bu doğrultuda kalifiye işgücüne,eğitime ve teknolojik altyapıya önem veren firma günümüz standartlarının ötesinde yarının temizlik anlayışını bugünden müşterilerine sunmaktadır.

Güzel Evim izmir temizlik şirketleri, İzmir ve çevre ilçelerde yazlık temizliğinden havuz temizliğine,yat temizliğinden yatak yıkamaya  kadar birçok hizmeti yüksek kalite standartlarında müşterilerine sunarken tecrübeli,deneyimli ve tam donanımlı,konusunda uzmanlaşmış temizlik ekipleri ile de müşteri memnuniyetini %100 garanti etmektedir.Ayrıca farklı varyasyonlardaki temizlik hizmet paketlerine sahip temizlik firması, isteyen herkesin kaliteli temizlik hizmetine ulaşmasını kolaylaştırmakta ve bu yönü ile de temizlik sektöründeki diğer firmalara model olmaktadır.

Güzel Evim, kaliteli ve modern hizmet anlayışı ile profesyonel temizlik hizmetleri vermekte olan bir temizlik şirketidir.

Telefon:+902322550555

Adres:515 sk no 48 a konak/İZMİR